Alberts Salarisadministratie en Personeelsadvies is een onafhankelijk kantoor dat bedrijven ondersteunt en adviseert bij het uitvoeren van hun personeelsbeleid.

Ons uitgangspunt is dat een degelijk personeelsbeleid op drie peilers steunt: deskundigheid, aandacht en kostenbeheersing. Onze klanten zijn afkomstig uit sterk uiteenlopende branches en we hebben dan ook ruime ervaring met de problematiek waarmee zij te maken hebben.

U kunt bij Alberts Salarisadministratie en Personeelsadvies terecht om uw salaris- en/of personeelsadministratie te laten verzorgen. Vanwege de sterk veranderende wetgeving op het gebied van de sociale verzekeringen en de strakkere hantering van het boetebesluit gaan steeds meer administratiekantoren ertoe over om deze werkzaamheden aan een gespecialiseerd bureau als het onze uit te besteden.

Alberts Salarisadministratie en Personeelsadvies is een betrouwbare partner in arbeidsrechtelijke kwesties. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over arbeidsrechtelijke- en sociale verzekeringsvraagstukken. Daarbij maken we veelvuldig gebruik van de bepalingen in het Burgerlijk Wetboek, de Arbeidstijdenwet, tachtig verschillende CAO’s en bijbehorende jurisprudentie. Zo is het in deze tijd van economische terugval weer van groot belang dat arbeidsovereenkomsten op de juiste manier worden opgesteld. Het inhuren van een advocaat voor dit soort vraagstukken is dan niet meer nodig.